The Holy Berry

The Holy Berry

Stephen & Margaux, oprichters van Holy Berry.

Hello, Wij zijn Stephen en Margaux, co-founders van Holy Berry. Zoals elk goed verhaal, begint dat van ons op een avontuurlijke reis naar de andere kant van de wereld: Australië. Daar ontdekten we al snel één van de geheimen van de surfers, de açai bes. Door haar unieke eigenschappen was de açai bowl al langer een van de populairste items op de menukaart.

En kijk, er ging al snel geen dag voorbij waarop we geen Açai aten. De bijzondere besjes gaven ons zoveel energie en we zagen letterlijk de effecten op ons lichaam. Eens terug in België misten we Açai, alleen vonden we nergens die goede kwaliteit die we gewoon waren. Gemotiveerd (en hongerig), startten we zelf met de import van onze geliefkoosde bes uit het Amazonewoud, en de rest is geschiedenis.

Intussen is ons team groter, zotter en misschien ook wat gezonder geworden. Wat nog niet veranderde is dat we sinds dag één rechtstreeks samenwerken met dezelfde Braziliaanse partner. Zij zorgt er samen met ons voor dat we de hoogste kwaliteit biologische Açai kunnen blijven bieden, afkomstig van wildpluk én duurzame handel. Het resultaat is de meest smaakvolle, gezonde en uitbundige Açai producten. Tjokvol nutriënten, met een waaier aan toepassingen, en een garantie om je dag uitzonderlijk vrolijk te starten. We hopen dat je ervan geniet.