Acai Bowl

Acai Bowl

Klassieke Acai Bowl

INGREDIËNTEN
• 1 zakje Holy Berry Açai & Guarana, licht ontdooid
• ½ banaan, vers
• 80g bessenmix, bevroren
• 50 - 100ml (plantaardige) yoghurt
• Toppings zoals granola, zaden, kokosschilfers, cacao nibs,
stukjes vers fruit, …


BEREIDING
Haal het pakje Açai 5 minuten voor bereiding uit de diepvries of hou het
enkele seconden onder lauw water. Eens het pakje licht ontdooid is, snij het
doormidden en doe beide helften açai pulp in een kom of blender. Voeg
de andere ingrediënten toe en mix in een blender of met staafmixer tot een
smeuïg geheel. Werk af met toppings.


T I P S
• Bij gebruik van de Holy Berry Açai variant, voeg enkele eetlepels
natuurlijke zoetstof toe zoals agave of esdoornsiroop toe.
• Vervang het yoghurt met appelsiensap of kokoswater voor extra fris
effect.
• Indien de staafmixer of blender het moeilijk heeft met mixen, voeg een
beetje vloeistof of enkele eetlepels (plantaardige) yoghurt toe.