Artisjok met dip
Benodigdheden:
1 Artisjok - for free bij elke bestelling
Maldonzout
Olijfolie
Halve citroen
Rozemarijn & Look
Dipsausje:
Yoghurt, citroensap & beste, wasabi & verse kruiden samen mengen & klaar! Zin in een frisse twist?
Probeer onze kalamansi azijn & meng deze onder vaste kokosyoghurt.
Recept:
Snij het onderste deel van de artisjok & maak ze, waar nodig, proper. Kook de artisjok in gezouten wat, samen met een halve citroen, look & rozemarijn.
Ongeveer 25 min, tot wanneer ze gaar is.
Laat deze uitlekken & afkoelen.
Neem een mooie schaal en plaats de artisjok als een bloem in het diepe bord.
Besprenkel rijkelijk met onze Kalios olijfolie & Maldon zeezout.
Sausje erbij & klaar!
TIP! WERK AF MET ONZE EETBARE KORENBLOEMEN OF ANDERE VERSE KRUIDEN.