Bounty Bliss Balls

Bounty Bliss Balls

120 gr kokosrasp
3 eetlepels kokosolie
1 limoen
1 eetlepel ahornsiroop (of agave)
1 vanillestok
100 gr pure chocolade
Smelt de kokosolie. Mix deze vervolgens met de kokorasp, ahornsiroop, vanille en wat zette en paar druppels limoen door elkaar in een keukenmachine of laat je kiddo’s lekker alles kneden.
Maak er balletjes van door wat van het mengsel in je handen te kneden (niet rollen). Als het mengsel te droog is voeg je een beetje extra kokosolie toe.
Leg ze op een bakpapier en laat de balletjes een uurtje opstijven in de koelkast (of 20 min in de vriezer). Smelt de chocolade au bain marie. Haal de balletjes hierdoor en laat uitlekken op een stuk bakpapier. Bestrooi eventueel met wat extra kokosrasp. Laat de chocolade uitharden, bijvoorbeeld in de koelkast. Bewaar ze, vooral bij warme temperaturen, ook bij voorkeur in de koelkast.
De bliss balls zijn ook vegan!